Monday 11 June 2018

21.03

Kolmapäeva hommikul tegelesime taaskord paar tundi enda projektitöödega. Sellele järgnes rutiinikohaselt lõuna koolisööklas. Kõhud täis, istusime kõik bussi, et sõita KULAK-i- ühte Belgia ülikooli. Seal kuulasime ühe kohaliku professori tutvustavat kõnet KULAK-i kohta ning pärast seda saime ise koolipeal ringi vaadata.
Järgmisena sõitsime natuke edasi, et vaadata ühte valmivat ülikoolihoonet ja seal sees ringi käia. Kuna sees käis täies jõus ehitustöö, said kõik huvilised kohe enda ala spetsialistidelt ka ehituse kohta täiendavat infot küsida ja mõnda asja lasti meil ka ise proovida.
Peale harivat väljasõitu saabusime tagasi Waregemi, kus läksime ühte kohalikku baari päevadiskole. Sinna kogunesid ka kõik teised delegatsioonid, nii, et see oli suurepärane võimalus sõbruneda veel täiesti uute inimestega. Pärast diskot läksime kõik koos Trefferisse õhtust sööma.
Peale õhtusööki läksime Eesti ja meie Belgia delegatsiooniga ühe belglase juurde niisama õhtut veetma. Istusime tema aiamajakeses ja rääkisime niisama juttu.



No comments:

Post a Comment