Tuesday 20 February 2018

Alustame projektitööga ja naudime talvemõnusid


Esmaspäeva hommikul oli meile planeeritud üks tunnikülastus- valida oli ladina ja prantuse keele tunni vahel. Ladina keele õpetaja tegi spetsiaalselt meie jaoks tunni inglise keeles, mis oli tore. Belglased said näha, kuidas meil igapäevane õppetöö käib, üllatuti tundide pikkuses( neil on tunnid 50 minutit). Pärast tundi alustasime projektitööga- jagunesime gruppidesse ja kirjutasime peamised ideed ülesse. Koostasime quizleti ja eesti-inglise-belgia ''sõnaraamatu''.
Lõunat sõime koolis ja pärast seda tegime neile koolituuri. Kuna samal nädalal toimusid koolis vahetundide ajal ka Eesti 100. sünnipäevaga seotud pidustused, siis vaatasime ja võtsime kõik koos ka nendest osa. 
Lõunaajal läksime laululavale uisutama. Kuigi Belgias lund väga ei ole, said kõik ikkagi uisutamisega hakkama, kes rohkem kes vähem. Pärast läksime Wernerisse kokki sööma. Õhtut tähistasime seekord Kati juures, mängisime taaskord lauamänge ja rääkisime juttu. Mingi hetk avastasid belglased, et Helene oskab kitarri mängida ja tahtsid, et ta enda võimeid näitaks. Nii laulsimegi üheskoos päris mitu laulu, Helene kitarril saatmas






No comments:

Post a Comment